Fotos
Door: susaninperu
Blijf op de hoogte en volg Susan
17 Februari 2011 | Peru, Lima
Dit is de link naar mijn album, nu hebben jullie een idee waar ik zit!!!
Dikke kus suus
17 Februari 2011 - 20:32
Marouk Oosterholt:
heej meis!
heb net je foto's bekeken..
super leuke foto's hoor!.. volgens mij heb je het heel erg naar je zin..
doe je wel voorzichtig?
veel plezier!
Xx Marouk -
17 Februari 2011 - 20:40
Femke Rouwenhorst:
He suus!
Wat leuk om te lezen en te zien waar je nu zit. Lijkt me echt een hele andere wereld als hier.. Echt een ervaring!
Nog heel veel plezier en succes daar, maar dat gaat vast lukken!
Xx -
17 Februari 2011 - 20:45
Imke:
Leuke foto's schattie!:D Eindelijk een idee hoe het er daar uitziet hihi!
We smsen en skypen!
xx -
17 Februari 2011 - 21:01
Milou:
Lieve Suus,
Die caviaa!!!!! Wat zijn jullie HELDEN dat jullie dat mormel hebben gegeten zeg! Ziet er echt zoooo vies uit!!
Echt superleuk dat we nu kunnen zien waar je de komende maanden doorbrengt. Gaaf hoor, wat een andere wereld! En wat een lieve mensen allemaal! Enjoy!
KUSSSS! -
17 Februari 2011 - 21:18
Caro:
he suuuuuusiiiii
ik wist helemaal niet dat je in PERU zat
ik kreeg steeds mailtjes ik dacht
huh welke suuuuus
hahaha.
leuk man!
heb je het naar je zin?
17 Februari 2011 - 21:20
Sann:
Suuuuus lief, nu kunnen we eindelijk eens zien wie je nieuwe papa en mama zijn en hoe het er daar uit ziet!.. Gaaf :D Spreek je morgen on skype!
Dikke kus -
18 Februari 2011 - 08:21
Denise:
Hi Suussieee!
Jaaa inderdaad! Eindelijk een beetje beeld van hoe je daar nou leeft! Nou, super mooie foto´s!! Maar ging je daar niet verder aan de slag??:P
Kusjeeee -
18 Februari 2011 - 09:31
Leooo:
Heeeeeeeey foto´s jeeee jeee wat zitten er gave foto´s tussen-..
Die gefrituurde cafia!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA heb je die echt op gegeten=!=! jakkie!! hahaha mare wat straal je op de foto+s hihi kan ook niet anders he!! zon gave trip!!! super leuk om te zien!!
er komt een mail naar jullie toe over de ontwikkelingen hiero.. over de minor enzo!!! tot nu toe dikke hollandse knuffel voor jullie!!!!!!!! -
18 Februari 2011 - 11:09
Mam:
Hi Suus, ja geweldige foto's!! Super mooie zitten erbij. vooral die moeder met dat kleine meisje+autootje! x x x