Lima!
Door: susaninperu
Blijf op de hoogte en volg Susan
29 Januari 2011 | Peru, Lima
Eindelijk in Lima!!!
Vanaf Lima schrijf ik mijn eerste bericht! Na een fijn uitzwaaicommité zijn Carien en ik vanmorgen vroeg om 11:15 vertrokken vanuit Amsterdam, een 13 uur durende vlucht naar Lima! 13 uur later en 10 films verder zijn we aangekomen in Lima! En mijn eerste indruk is echt WAUW! De mensen zijn hier ontzettend vriendelijk en hiet is hier ontzettend warm en benauwd! (25 graden om 19:30)! In de aankomsthal werden we opgehaald door een man van het hotel en reden we vervolgens een klein half uur door de chaos! Niemand kijkt naar elkaar en iedereen doet zijn eigen ding, GEWELDIG! Na eindelijk onze packpack af te kunnen doen hadden we wel een drankje verdiend, een fijn koud biertje! Er gaat niets boven een ijskoud biertje na een lange vlucht (Het is tenslotte zomer! Hihi). Morgen vroeg vertrekt het busje om 05:50 weer naar het vliegveld om onze reis te vervolgen naar Cusco, daar zal het gastgezin ons opwachten! Ik ben benieuwd!!!
Nu eerst een goede nachtrust!
Ciao!!
29 Januari 2011 - 06:17
Hans Exterkate:
Ha die Suus
Om kwart over zeven in de ochtend van zaterdag de 29e januari open ik mijn mail en zie ik een bericht van jou. Wat goed dat alles tot zover goed is verlopen. En wat prachtig dat je iedereen zo de komende maanden op de hoogte houdt. Het ga je goed daar en groetjes van mij en de anderen hier thuis die allemaal nog liggen te ronken in hun nest. -
29 Januari 2011 - 10:24
Sann:
Suuuuuuuuuus, dat schikt jou wel, koud bier en iedereen die hun eigen ding doet ;) Mooi dat je goed bent aangekomen en vanuit Cusco lezen we wel weer een volgend bericht! Veel plezier! Dikke kus -
29 Januari 2011 - 12:29
Ellen Gosselink:
Olde zuipschuiten... het eerste wat ze in Peru doen is grijpen naar een biertje..goedzo! ben niet anders van jullie gewend! Fijn om een berichtje te kunnen lezen van hoe het met jullie gaat! (L)
xxx Ell -
29 Januari 2011 - 13:42
Ellen Van Rijn:
Heej Suus,
Goed om te lezen dat je goed aangekomen bent in Lima. Zie al dat je het helemaal naar je zin hebt. Moooooiiii!!!! Nu op naar Cusco....
Liefs -
29 Januari 2011 - 14:14
Sanne Veehof:
Hee Suus! Gaaf joh, het gaat nu toch echt gebeuren! Heel veel plezier! Liefs -
29 Januari 2011 - 14:55
Max:
Hey lief zusje... wat top dat je in lima bent aangekomen en dat je het zo naar je zin hebt.. die chaos past wel bij jou.. veel plezier en we houden contact..
xxx Maxi
Ps ik wist niet eens dat je deze site had... -
29 Januari 2011 - 15:09
Bernd:
Hee Suus !
Wat fijn dat je een goede reis hebt gehad en dat de eerste indruk fantastisch is !!!
Ik volg je op de voet !!!
HAVE FUN big hugh !
X Bernd Hoetink -
29 Januari 2011 - 16:32
Imke:
Fijn dat je aan bent gekomen Suus!:D Ik ben benieuwd naar alle verhalen die je hier gaat schrijven, maar vooral Veeel plezier maken jij!:D -
29 Januari 2011 - 16:37
Elroy Vijn:
Hee Suus
Mooi dat je veilig bent aangekomen.
Hier gaat het ook goed en alvast veel succes met je volgende vliegreis.
xxx
Beckum -
29 Januari 2011 - 23:31
José Jöersen:
Dag lieve susan,
Wat ben je toch een toppertje, zo het avontuur op te zoeken. Ben heel trots op je. Geweldig fijn dat je ons zo op de hoogte houdt van je belevenissen. Tis fijn dat je goed in Lima bent aangekomen en hoop dat je een gastgezin krijgt die ook een biertje of wijntje kunnen waarderen op zijn tijd. Niet te veel lieve,, maar toch, zo op zn Goors..Lieverd we volgen je..berichten en vrijdag komen je pa en ma, misschien kunnen we dan skypen ,,of zaterdagochtend vroeg. De groetjes van Alex, Lo'rén, Gerrit en mij, big hug.
José. -
29 Januari 2011 - 23:31
José Jöersen:
Dag lieve susan,
José. -
31 Januari 2011 - 20:46
Leonie:
OO wat goed om wat van je te horen!!
wat een reis of niet dan!! kan me je reactie helemaal voorstellen.. haha wat een andere wereld stap je dan binnen gaaf meis en goed om te lezen dat je lekker geniet van je blonde vriendje BIER!!!!!!!!
zet hem op daar!!
wij zijn nu aan het stressen voor signaleren haha